Om webbplatsen

Här kan du läsa mer om Kommunals a-kassas webbplats och hur du använder den.

På vår webbplats ger vi översiktlig information om vår verksamhet och om regelverket kring arbetslöshetsförsäkringen. Eftersom lagstiftningen som styr vårt arbete är komplex innehåller webbplatsen förenklade sammanfattningar och exempel som är avsedda att ge en överblick. Texterna på webbplatsen är inte att betrakta som lagtext.

Att använda webbplatsen

Webbplatsen är i första hand riktad mot dig som är arbetstagare. Den informationen är sedan indelad efter två gruppers behov. Den första gruppen är personer som söker eller ska söka ersättning från a-kassan. Den andra gruppen är personer som redan får ersättning från oss. Du väljer vilket område du är intresserad av på webbplatsens startsida. I varje grupp hittar du sedan en innehållsmeny till vänster på sidan med allt innehåll som tillhör gruppen.

Allra längst upp och allra längst ned på sidan finns länkar till sidor som vänder sig till alla besökare på webbplatsen.

Du kan också använda webbplatsens sökfunktion eller webbkartan för att hitta det innehåll du behöver.

Ändra textens storlek

Om du vill ändra storleken på webbplatsens text kan du klicka på de tre A:n som finns uppe till höger på den här sidan.

Skriva ut sidor

Använd din webbläsares inbyggda utskriftsfunktion för att skriva ut sidor. Du hittar den i webbläsarens menyer.

Vår webbplats använder kakor (cookies).

En kaka är en liten textfil som sparas på din dator och innehåller information. Kakor används för att förbättra webbplatsen. Till exempel behöver du godkänna kakor för att Mina sidor ska fungera optimalt.

Om du inte vill att webbplatsen ska använda kakor kan du stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar.

Om du inte vill att kakor ska sparas på din dator kan du stänga av att de gör det i din webbläsares inställningar. Då kommer inga kakor att sparas.

Mer information om cookies