Mina sidor
Mina sidor

Vill du jobba som omprövare?

Vi söker en medarbetare som kommer att ingå i vårt omprövningsteam med placering på vårt huvudkontor i Stockhom. Teamet består idag av 8 medarbetare. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att handlägga omprövningsärenden och att hantera överklagan inför domstolens prövning av ärendet.

Om rollen

För att trivas i rollen ser vi att du är analytisk, vetgirig och gillar att göra bedömningar och du handlägger strukturerat och effektivt så att våra medlemmar får sina beslut i tid.

Du behöver vara skicklig på att uttrycka dig i skrift och tal. I vår organisation arbetar vi med klarspråk vilket innebär att du ska kunna omformulera svår juridisk text till begriplig svenska.

I arbetet ingår också att upptäcka förbättringsområden, lyfta dem till ytan och diskutera lösningar. För att passa i rollen behöver du därför vara vara en person som tar ansvar för att utveckla arbetet tillsammans med ditt team och resten av organisationen.

På kommunals a-kassa har vi alltid medlemmen i fokus och du förväntas därför vara proffsig, trovärdig, empatisk och engagerad. Vi vill att du har erfarenhet som handläggare på en a-kassa samt att du har akademisk utbildning. Vi kommer att ta stor hänsyn till personliga egenskaper.

Ansökan och anställningsvillkor

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering på huvudkontoret i Stockholm. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Tillträde sker enligt överenskommelse och det kan bli aktuellt med arbetsprov. Vi har kollektivavtal med Handels.

Skicka ditt CV och personliga brev till:

rekrytering@kommunalsakassa.se
Märk ansökan: ”Omprövare”

Sista ansökningsdag: 6 juni 2022

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt

Har du frågor?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anna-Katarina Hammarberg
Försäkringschef
anna-katarina.hammarberg@kommunalsakassa.se
010 - 442 74 85

Dan Olofsson
Fackligt ombud
Dan.Olofsson@kommunalsakassa.se
010 - 442 74 71

Välkommen med din ansökan!

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Ja
Nej

Tipsa oss gärna om hur vi kan göra innehållet på den här sidan bättre.

Tipsa oss gärna om hur vi kan göra innehållet på den här sidan ännu bättre.

Dela:

Senast uppdaterad:

Senast uppdaterad:

Dela: