• Vma Ikon
    Svara på 4 frågor om språk Vi vill bli bättre på att ge service till dig som inte har svenska som ditt första språk. Du kan hjälpa oss genom att svara på 4 frågor. Du är helt an...

Vi söker servicehandläggare till vårt kontor i Göteborg

Arbetsmarknaden förändras i allt snabbare takt och a-kassornas uppdrag har kanske aldrig varit viktigare. Därför söker vi nu fler ansvarstagande servicehandläggare för att stärka upp Kommunals akassa i Göteborg. Kanske är det just dig vi söker!

Om rollen

Som serviceandläggare hjälper och stöttar du Kommunals a-kassas handläggare i deras ärendehantering. Du har självständiga arbetsuppgifter som bland annat innebär att du svarar på frågor från medlemmar och myndigheter. Det innebär att du behöver kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter och kunna arbeta med flera olika saker samtidigt.

Vem är du?

Tjänsten passar dig som uppskattar att ha ett stort ansvar, är effektiv inom administration, har ett brinnande intresse för personlig service och en vilja att hjälpa andra. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vidare ser vi att du:

  • Har erfarenhet av kundservice och administrativa arbetsuppgifter.
  • Har lägst gymnasiekompetens.
  • Är van vid att arbeta med många saker samtidigt och kan naturligt skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter.
  • Är empatisk, kommunikativ och serviceinriktad.
  • Har en god datavana.
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Om du talar fler språk än svenska och engelska är det meriterande.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med engagerade kollegor i en teamorganisation där vi stöttar varandra och tillsammans driver vårt arbete framåt mot våra verksamhetsmål. På vår arbetsplats råder det en inkännande och tillåtande miljö där vi värdesätter transparens och tydlig kommunikation. Här arbetar du med frihet under ansvar och hemarbete är möjligt, naturligtvis så länge det passar verksamheten.

Du kommer att arbeta på Kommunals a-kassas kontor i Göteborg. Lön och arbetsvillkor gäller enligt gällande avtal och Kommunals a-kassa har kollektivavtal med Handels.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med start omgående eller enligt överenskommelse till 30 september 2023. Under anställningen ser vi gärna att du kan arbeta hela perioden utan semester.

Om rekryteringsprocessen

Denna rekryteringsprocess är ett samarbete mellan Kommunals a-kassa och Barona. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Elin Nilsson på elin.nilsson@barona.se.

Du gör din ansökan på Baronas hemsida. Ansökan servicehandläggare Göteborg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt. Skicka därför in ditt personliga brev och CV redan nu.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Kommunals a-kassa

Kommunals a-kassa har i uppdrag att handlägga ärenden om medlemskap och betala ut ersättning till arbetslösa medlemmar. I dagsläget är över 600 000 personer medlemmar i Kommunals a-kassa och det är främst anställda, eller tidigare anställda, i Sveriges kommuner, regioner, församlingar och inom naturbruksområdet. Kommunals a-kassa har åtta kontor varav ett är huvudkontoret. För mer information om Kommunals a-kassa besök gärna www.kommunalsakassa.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Dela:

Senast uppdaterad:

Senast uppdaterad:

Dela: