• Vma Ikon
    Svara på 4 frågor om språk Vi vill bli bättre på att ge service till dig som inte har svenska som ditt första språk. Du kan hjälpa oss genom att svara på 4 frågor. Du är helt an...

Vi söker medlemskommunikatörer till vårt kontor i Visby

Arbetsmarknaden förändras i allt snabbare takt och a-kassornas uppdrag har kanske aldrig varit viktigare. Därför söker vi nu ansvarstagande och serviceinriktade medlemskommunikatörer till Kommunals a-kassa i Visby. Kanske är det just dig vi söker!

Om rollen

Som medlemskommunikatör är du ofta den första kontakten för medlemmen. Medlemmarna kontaktar Kommunals a-kassa främst via telefon, mejl eller e-tjänsten ”Mina sidor”. Frågorna du kommer besvara från medlemmarna kan handla om arbetslöshetsförsäkringen, medlemskapet, utbetalningar och liknande.

I rollen som Medlemskommunikatör ingår även att handlägga medlemsskapsärenden, bemanna a-kassans telefonväxel och teknisk support av e-tjänsten ”Mina sidor”. I den här rollen erbjuds du en möjlighet att utvecklas inom service och med dig på vägen har du ett team av uppmuntrande kollegor.

Vem är du?

Vi söker dig som är professionell, engagerad, empatisk och trovärdig och som helhjärtat vill gå in för att ge personlig service till Kommunals a-kassas medlemmar. Tjänsten passar dig som trivs i en informerande och serviceinriktad roll där du dagligen är i kontakt med medlemmar.

Vidare ser vi att du:

  • Har lägst gymnasiekompetens.
  • Har erfarenhet av arbete i en serviceroll och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundservicearbete via telefon.
  • Är kommunikativ och kan förmedla komplex information på ett tydligt och enkelt sätt.
  • Är van vid att arbeta med flera saker samtidigt och kan naturligt skifta fokus mellan dina arbetsuppgifter.
  • Har en god datavana.
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Talar du fler språk än svenska och engelska, till exempel arabiska, persiska och somaliska är även det meriterande.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med engagerade kollegor i en teamorganisation där vi stöttar varandra och tillsammans driver vårt arbete framåt mot våra verksamhetsmål. På vår arbetsplats råder det en inkännande och tillåtande miljö där vi värdesätter transparens och tydlig kommunikation. Här arbetar du med frihet under ansvar och hemarbete är möjligt, naturligtvis så länge det passar verksamheten.

Som anställd inom Kommunals a-kassa har du goda möjligheter till kompetensutveckling. Din anställning inleds med en utbildning där du får introduktion i arbetet och lär dig att kommunicera med medlemmar på ett enkelt och tydligt sätt.

Du kommer att arbeta på Kommunals a-kassas kontor i Visby. Lön och arbetsvillkor gäller enligt gällande avtal och Kommunals a-kassa har kollektivavtal med Handels. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse till 31 augusti 2023.

Om rekryteringsprocessen

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Elin Nilsson på elin.nilsson@barona.se. Är du intresserad av att komma i kontakt med fackligt ombud på arbetsplatsen, fråga ansvarig rekryterare efter kontaktuppgifter.

Du gör din ansökan på Baronas hemsida. Ansökan medlemskommunikatör i Visby Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skicka in din ansökan redan nu då intervjuer och tillsättningar sker löpande!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Kommunals a-kassa

Kommunals a-kassa har i uppdrag att handlägga ärenden om medlemskap och betala ut ersättning till arbetslösa medlemmar. I dagsläget är över 600 000 personer medlemmar i Kommunals a-kassa och det är främst anställda, eller tidigare anställda, i Sveriges kommuner, regioner, församlingar och inom naturbruksområdet. Kommunals a-kassa har åtta kontor varav ett är huvudkontoret. För mer information om Kommunals a-kassa
besök gärna www.kommunalsakassa.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Dela:

Senast uppdaterad:

Senast uppdaterad:

Dela: