Mina sidor
Mina sidor

Att arbeta som tjänsteleveransansvarig

Jan-Erik Jansson är en del av vårt IT-team. Han och hans kolleger ser till att de system vi arbetar i fungerar som de ska. Här berättar han mer om jobbet.

Närbild av man i rutig skjorta.

Hur kan en dag se ut för dig?

- Jag jobbar i IT-teamet som tjänsteleveransansvarig, med främsta fokus på de IT-system som rör handläggning av ersättningsärenden. Jag ägnar en stor del av min tid åt att ta hand om de felanmälningar som kommer in och som rör fel eller rättningar i handläggningssystemet.

I nuläget är det också mycket fokus på olika projekt kring införandet av ett nytt handläggningssystem, Våra Sidor, och såklart hur vårt arbete kommer att se ut under och efter införandet.

Vad är det bästa med jobbet?

- Det absolut bästa med jobbet är att jag, med ett suveränt IT-team i ryggen med förträffliga kollegor, får möjlighet att hjälpa mina kollegor ute i landet när de stöter på tekniska problem i de olika systemen. Det känns otroligt givande att kunna ge kollegorna en snabb och bra service. IT-teamet har gemensamt en bred kunskapsbas vilket, tillsammans med ett gott samarbete, gör att vi oftast löser alla de bekymmer vi stöter på.

Vad är mest utmanande med jobbet?

- Den största utmaningen är just nu att hålla sig uppdaterad på områden som rör införandet av Våra Sidor. Själva införandet kommer bli en spännande utmaning för oss alla som jag verkligen ser fram emot!

Dela:

Senast uppdaterad:

Senast uppdaterad:

Dela:

Kontakt

Har du kollat på frågor och svar eller använt vår smidiga sökfunktion? Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna.

Hittar du inte svaren du söker på webbplatsen finns det flera sätt att kontakta oss.

Följ oss:

Mina sidor Länk till annan webbplats.
Skicka meddelande via Mina sidor för att få svar på frågor och komma i kontakt med din handläggare.

Telefonnummer 0771-25 80 00
Öppet: Måndag-fredag kl. 09.00-15.00

Skicka handlingar till:
Kommunals a-kassa
FE 51
930 88 Arjeplog