Nu kan du logga in på Mina sidor igen

Mina sidor är öppet igen och du kan tidrapportera som vanligt. Har vi bett dig att skicka in uppgifter, får du längre tid på dig att göra det.

Det går nu bra att tidrapportera

Det går nu bra att skicka in dina tidrapporter på Mina sidor. Det kommer troligtvis vara många som kommer försöka att logga in samtidigt. Det kan därför innebära att det går lite långsamt. Prova gärna igen vid ett senare tillfälle.

Du får längre tid på dig att komma in med uppgifter

Har vi begärt att du skulle skicka in uppgifter till oss får du längre tid på dig att skicka in dem.

Har du skickat mejl till oss?

Vi kommer hantera alla de mejl som kommit in under systemstängning. Om du fått ett felmeddelande när du mejlat oss har det tyvärr inte nått oss. Just nu har vi problem med mejlen så kontakta oss därför via Mina sidor eller på telefon.

Vill du bli medlem?

Om du vill bli medlem så fungerar inte vår webbansökan just nu. Vi hoppas kunna få upp den så fort som möjligt. Men du som vill bli medlem har hela december på dig att ansöka – medlemskapet räknas från den 1:a i månaden oavsett vilken dag i decembermånaden du ansöker.

Hur lång är handläggningstiden?

Vi handlägger din ansökan om a-kassa så snabbt som möjligt. Just nu har vi omkring 6 veckors handläggningstid. Läs mer om vår handläggningstid.

Detta har hänt

  • I förra veckan (vecka 48) upptäckte vi ett intrång i våra IT-system.
  • För att försäkra oss om att inga av våra medlemmars uppgifter skulle förstöras, förändras eller bli stulna och för att skydda våra system beslutade vi och vår IT-leverantör att stänga ner våra a-kassesystem.
  • På fredagen stängde vi ner samtliga IT- system även telefonin och mejl.

Dela:

Senast uppdaterad:

Senast uppdaterad:

Dela: