Teknisk information om Mina sidor

På den här sidan samlar vi tips om du har problem med att logga in på Mina sidor. 

Har vi tekniska problem med Mina sidor eller om vi stänger dem för service hittar du alltid information om detta överst på vår startsida. 

Vilken webbläsare fungerar bäst?

Mina sidor fungerar bättre med vissa webbläsare. De vi rekommenderar för dig som använder dator är de senaste versionerna av:

  • > Chrome
  • > Firefox
  • > Edge
  • > Safari

Vilken mobiltelefon fungerar bäst?

Om du vill använda Mina sidor på din smarta mobiltelefon rekommenderar vi iPhone och Android. Smarta mobiler med andra operativsystem och webbläsare kan fungera men de har inte testats och vi kan inte garantera att de fungerar korrekt.

Använder du iPhone och har problem med BankID är det bra om du laddar ner webbläsaren Chrome i App store. Använd sedan Chrome när du ska logga in på Mina sidor.

Jag kan inte logga in på Mina sidor, vad ska jag göra?

Det finns några saker du kan kontrollera om du inte kan logga in på Mina sidor:

  • Aktivera kakor (cookies)

För att Mina sidor ska fungera behöver du tillåta temporära kakor (så kallade sessionskakor). Mina sidor sparar ingen personlig information via kakor. 

  • Tillåta Javascript

Javascript är nödvändigt för många av Mina sidors funktioner. Alla webbläsare har Javascript aktiverat som standard när man installerar dem. Om du är osäker på om Javascript är aktiverat i din webbläsare kan du söka på ”Aktivera Javascript” i webbläsarens hjälpavsnitt.

  • Tillåta popup-fönster

Vissa funktioner i Mina sidor kräver att du tillåter popup-fönster. Du kan välja att tillåta popup-fönster eller ställa in att du tillåter popup-fönster för Mina sidor i inställningarna för din webbläsare. Sök i webbläsaren på ”Tillåta popup”

 

Om du inte använder Mina sidor på 20 minuter loggas du ut automatiskt

Av säkerhetsskäl loggas du ut ur Mina sidor efter 20 minuter om du inte gör något. Gör du inget kommer Mina sidor att fråga om du vill fortsätta vara inloggad eller om du vill bli utloggad. Om du inte svarar kommer Mina sidor att logga ut dig automatiskt.