• Vma Ikon
    Svara på 4 frågor om språk Vi vill bli bättre på att ge service till dig som inte har svenska som ditt första språk. Du kan hjälpa oss genom att svara på 4 frågor. Du är helt an...

Publicerad:

Det här är nytt i Mina sidor

Efter att a-kassan bytt handläggningssystem finns det några förändringar i Mina sidor, som kan vara bra för dig att veta om.

Just nu är det fel på startsidan inne på Mina sidor om du använder iPhone, men du kan använda alla funktioner precis som vanligt.

Vi jobbar på att lösa problemet.

 

Du hittar äldre brev och meddelanden under ”Arkiverade meddelanden”

Alla meddelanden som du har fått eller skickat innan 10 oktober hittar du under fliken ”Arkiverade meddelanden”. Där inne hittar du två korgar – ”Inkorg” och ”Skickade”.

Ny funktion: Mina ärenden

Under ”Mina ärenden” får du en översikt över dina pågående och avslutade ärenden hos oss.

Ny funktion: Klaga/Fråga på beslut

Här kan du fråga oss om och lämna synpunkter på beslut som vi har tagit inom de senaste två månaderna. Via Klaga/Fråga på beslut kan du också lämna in fler uppgifter till besluten. Gäller din fråga ett ärende där vi inte har fattat ett beslut än är du välkommen att skicka ett meddelande till oss via "Meddelanden" istället.

Extra tid att göra uppgifter på grund av Mina sidors tidigare stängning

Om vi har bett dig att lämna in uppgifter innan Mina sidor var stängt (11-16 oktober) kommer du att få 7 dagar extra på dig att lämna in de uppgifterna till oss.

Har du frågor?

Skicka gärna ett meddelande till oss på Mina sidor så hjälper våra handläggare dig. Du är också välkommen att ringa oss på telefonnummer 0771-25 80 00, öppet vardagar klockan 09.00-15.00.

Dela:

Senast uppdaterad:

Senast uppdaterad:

Dela: